16 martie 2024

Termeni și condiții

Ce tipuri de cărți oferim?

Editura Litera oferă o gamă variată de cărți tipărite și digitale, de la ficțiune la non-ficțiune, de la cărți pentru copii la cărți pentru adulți. Avem în portofoliu atât cărți clasice, cât și cărți contemporane, pentru toate gusturile și preferințele cititorilor.

 

Cum pot cumpăra cărți de pe site-ul nostru?

Pentru a cumpăra cărți de pe site-ul nostru, puteți naviga în magazinul online, selecta cărțile dorite și adăuga-le în coșul de cumpărături. După finalizarea comenzii, veți primi detalii despre plata și livrarea cărților la adresa indicată.

 

Care este politica de returnare a cărților?

Dacă nu sunteți mulțumit de cărțile achiziționate de pe site-ul nostru, aveți posibilitatea de a le returna în termen de 14 zile de la primirea comenzii. Pentru mai multe informații despre procedura de returnare, vă rugăm să consultați secțiunea dedicată politicii de returnare.

 

Există posibilitatea de a descărca cărți digitale?

Da, Editura Litera oferă și cărți digitale care pot fi descărcate în format electronic. După achiziționarea cărții digitale, veți primi un link de descărcare pentru a putea accesa cărțile pe dispozitivele dvs. electronice, precum tablete sau cititoare de cărți electronice.

Designed by 

 2024

Modalități plată

Program lucru;

Luni-Vineri

9.00 -17.00

Editura Mini Print

 

+40 750 467 509

office@publicatiionline.ro

Buzău, Al. Marghiloman, nr. 209