Despre noi

EDITURĂ PENTRU TIRAJE MICI:
soluția perfectă pentru autori și proiecte independente.

 • Misiunea Editurii noastră este publicarea de carte, la standarde înalte de calitate, cât mai convenabil pentru cadrele didactice, şi nu numai. Oferim soluţii inovative de minimizare a costurilor, chiar în condiţiile unor tiraje mici.
   
 • OFERTĂ DE PUBLICARE PENTRU CADRELE DIDACTICE:
  1. Publicații pe suport CD-ROM, cu acordare de ISBN şi Certificat ISBN, în 7 zile lucrătoare.
  Pachet minimal: tiraj de 40 exemplare (din care 33 se transmit autorului). 
  Cost: 680 RON (pretul nu include machetarea si conceptia grafică a copertei materialului)
  Preţul include inscripţionarea CD-urilor, design-ul coperţilor şi feţelor CD-urilor, imprimarea color a coperţilor şi feţei discurilor,
  plic personalizat. 
  Alocarea ISBN-ului şi Certificatul de acordare ISBN- pe numele Dvs. – sunt asigurate Gratuit de către Editură.

  2. Publicații în format digital, E-BOOK cu acordare de ISBN şi Certificat ISBN, în 7 zile lucrătoare.
  Cost: 380 RON (pretul include machetarea si conceptia grafică a copertei materialui, dar și publicarea)
  Formatul electronic este special, inovativ, și permite o maximă difuzie a cărţii şi numelui autorului, precum şi o maximă protecție împotriva copierii de text şi imagine din conținutul lucrării (dacă autorul doreşte activată această opţiune).
  Preţul include transormarea fișierului text sau pdf în eboock, publicarea lui pe site-ul nostru, și trimiterea căre client a cărții în format digital.
  Alocarea ISBN-ului şi Certificatul de acordare ISBN- pe numele Dvs. – sunt asigurate Gratuit de către Editură.

 

În concluzie, Editura Mini Print vă oferă posibilitatea publicării la alegere, în toate cele trei variante (pentru oricare se asigură, gratuit, ISBN):

 • publicare clasică, pe suport fizic, de hârtie (tiraj minim 40 buc, prețul se calculează în functie de format, număr pagini, și tipar)

 • publicarea online – în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale

 • publicare în format electronic – pe suport CD sau DVD.

Misiunea noastră

Întrebări frecvente

DE CE PUBLICARE ONLINE (EBOOK)?

 • Editura vine în întâmpinarea, în principal, intereselor cadrelor didactice care doresc să publice diverse lucrări în tiraje și cu costuri mici.
   Deşi varianta clasică – pe hârtie – este cea mai populară, aceasta a devenit din ce în ce mai neadecvată atât din punctul de vedere al costurilor dar si al economiei circulare. De aceea venim în întâmpinarea autorilor cu cea mai convenabilă variantă de publicare,  cea online, sub forma ebook-ului (cărţii electronice), care presupune costuri minime.
 • Publicarea online presupune distribuţie maximă a cărţii / ebook-ului, care devine prezentă (prin titlu, subiect, autor, conţinut) oriunde există un calculator conectat la internet.
   

CARTEA PUBLICATĂ ONLINE SAU ÎN FORMAT ELECTRONIC
PRIMEŞTE ISBN ?

Între cartea publicată în formă clasică şi o carte în format electronic ori online diferenţele sunt doar de stare. Ambele primesc ISBN. Ambele conferă autorilor aceleaşi drepturi.

CARTEA PUBLICATĂ ONLINE POATE FI COMERCIALIZATĂ ?

Prin soluţia inovativă dată de Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale, cartea publicată online poate fi comercializată.
Cartea poate fi lecturată pe calculatorul personal al celui care o achiziţionează, dar nu o poate “împrumuta” sau revinde. Comercializarea unei cărţi publicate online poate fi realizată doar de către autor.

NU VREAU SĂ COMERCIALIZEZ LUCRAREA, DOAR SĂ O PUBLIC.
CU PREŢURI MINIME

În acest caz, publicarea se realizează în Sala de Lectură, sub numele autorului. După publicare şi alocarea ISBN-ului, autorului i se transmite locaţia web a cărţii online (ebook), de unde poate fi descărcată. Formatele recomandate sunt .pdf sau .doc. Opţional – mai ales pentru volumele de versuri – se recomandă audiobook-ul.

Modalităţile de publicare sunt prezente, ca exemplu, în Sala de Lectură prin lucrările deja publicate. Odată publicată şi postată în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale, cartea este păstrată spre descărcare pe termen nelimitat, – fără alte plăţi, în viitor, din partea autorului.

După publicare se realizează plata conform facturii emise, în contul Editurii, iar Editura Mini Print transmite autorului, în regim digital, Certificatul de acordare a codului ISBN.

CUM POT COMERCIALIZA LUCRAREA PUBLICATĂ ?

În general, cărţile online (ebook-urile) comerciale sunt postate de Editură în Librăria Online a Bibliotecii Digitale împreună cu o adresa de email a autorului. Oricine iși doreste achizitionarea cărții digitale poate contacta autorul și poate discuta direct cu acesta în privinta comercializării.

CONDIȚII PUBLICARE CARTE ACCEPTARE DE CĂTRE EDITURĂ

Pentru ca un material propus spre publicare să fie acceptat de Editură, trebuie să respecte câteva condiţii minimale:

- să fie în întregime al autorului. Dacă este inevitabilă preluarea unor pasaje din alte lucrări aflate sub copyright, bibliografia trebuie să le indice.

- textul trebuie să fie sistematic şi corect din punct de vedere gramatical şi ortografic, redactat și machetat pe formatul dorit. Editura poate prelua, contracost, sarcina realizării machetării, a corecturii, sau concepția grafică pentru copertă.

- conţinutul cărţii să fie în acord cu legile morale şi legale; nu se vor accepta materiale cu conţinut pentru adulţi, triviale, rasiste ofensatoare.

ÎN SPERANȚA CĂ AM PUS LA DISPOZIȚIE TOATE INFORMAȚIILE NECESARE VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG SĂ PUBLICĂM ÎMPREUNĂ CELE MAI FRUMOASE MATERIALE!

Luminița  TĂNASE         
Silvia Cristina SUDITU
Daniela PALCĂU                                           Aura IORDĂCHIŢĂ                                   
Auxiliar didactic

Luminita Tanase, Silvia Cristina Suditu,
Daniela Palcau, Aura Iordachita  - Ebook

Ghid metodic

Cele mai noi apariții

Întrebări frecvente

Ce ne deosebește?

Informații corecte și detaliate.

La solicitarea clienților, oferim cu plăcere toate informațiile solicitate pentru a publica în condițiile cele mai avantajoase.

Concepție grafică de excepție.

Oferim procesare grafică în cele mai avantajoase condiții. Realizăm layout cu aspect inovator dar și ilustrație grafică de copertă sau pentru diverse cărți și reviste,

Termene de execuție și livrare rapide.

Încercăm întotdeauna să realizăm și sa oferim autorilor publicațiile de care au nevoie, atunci cînd au neoie de ele.

Designed by 

 2024

Modalități plată

Program lucru;

Luni-Vineri

9.00 -17.00

Editura Mini Print

 

+40 750 467 509

office@publicatiionline.ro

Buzău, Al. Marghiloman, nr. 209